Sheet music search made easy
Finn Kornebæk: Spil klaver med Finn - JULEHÆFTET Sheet Music
Show 1 sample image
Finn Kornebæk: Spil klaver med Finn - JULEHÆFTET
Write your own review
  Genres: Christmas
Share with your friends
Price: £21.95
Available for sale by
Music Room
Show Store Details
or
Add to wish list to buy later
Fra forordet
Dette er hele familiens julehæfte. Der er både satser til de pianister, der lige er begyndt at spille, og til dem der har spillet i mange år og kan bruge de første satser til prima vista spil. Jeg har valgt at skrive nogle af melodierne i nye tonearter, som er mere sangbare end de originale - det gør hæftet mere anvendelig, når der skal spilles til dansen om juletræet juleaften.

Til alle satserne er der skrevet fingersætning, hvilket skulle være en hjælp til at få dem til at ligge godt i hænderne. Jeg har også indspillet hæftet på den medfølgende cd, hvilket giver mulighed for at høre melodierne, når man skal indøve dem. Mange af numrene findes desuden i diverse bøger med becifring, som f.eks. Wilhelm Hansens Julesangbogen. Hvis man har svært ved at få numrene til at lyde godt med becifringsspil, er der stor inspiration at hente i dette hæfte.

When you wish upon a star er sådan set ikke en julemelodi, men jeg har taget den med i hæftet alligevel. For min juleaften begynder altid med, at jeg ser Walt Disney's juleshow i tv og Jesper Fårekyllings melodi er en af dem jeg ville ønske, at jeg havde skrevet.

Finn Kornebæk
  • Finn Kornebæk: Spil klaver med Finn - JULEHÆFTET Sheet Music
    Finn Kornebæk: Spil klaver med Finn - JULEHÆFTET - Preview #1
This sheet music has not received any reviews yet, you can be the first one to write one!
Write your own review
Music Room
Established in 1995, Musicroom.com is part of the Music Sales Group, a long-established international organisation specialising in the publication and distribution of printed music. Shipping to over 300,000 customers in over 100 countries worldwide, Music Room is one of the world's largest online retailer of sheet music, tutor methods, instructional DVDs & videos, music software and instruments & accessories.
This store has not received any reviews yet, you can be the first one to write one!
Write your own review